Fujian Longmei medicinsk behandling

Grundlagt i november 2020, er det beliggende i Longyan High-tech Development Zone.
Projektet er opdelt i to faser.I første fase er et 7.000 kvadratmeter stort værksted blevet sat i produktion med en årlig produktionskapacitet på 8.000 tons.Anden fase af projektet, med en investering på 1,02 milliarder yuan, vil bygge en 40.000 kvadratmeter stor smart fabrik, som skal tages fuldt ud i drift i 2024, med en samlet produktionskapacitet på 40.000 tons/år.

nyheder
ny2

Trinity Wet Spunlaced Nonwoven produktionslinje

På nuværende tidspunkt er der den eneste trinity våd spunlaced nonwoven produktionslinje i Fujian og Guangdong provinserne, som genanvendes i produktionen, der opnår nul spildevandsudledning, understøtter højhastigheds, højtydende og højkvalitets kartemaskiner og sammensat støvfjernelse i rundbure enheder, og vedtagelsen af ​​"one-stop" og "one-click" fuld-proces automatisk produktion, og hele processen i produktionslinjen er fuldautomatisk fra fodring og rengøring til kartning, spunlacing, tørring og vikling.

Vores produkter dækker PP træmasse komposit spunlaced nonwovens, polyester træmasse komposit spunlaced nonwovens, viskose træmasse spunlaced nonwovens, nedbrydelige og vaskbare spunlaced nonwovens og så videre.Det er meget udbredt inden for rengøring og aftørring, medicinsk beskyttelse, sanitære materialer til vådservietter, skønhedspleje, emballagematerialer osv. i den elektroniske industri, såsom støvfri klud, støvfrit papir, medicinsk beskyttelsestøj, medicinske masker, vådservietter, vådt toiletpapir, ansigtsmasker, non-woven emballageposer mv.

nyheder 1

Spunlaced Nonwovens

Streng valg af materialer, der lægger et kvalitetsgrundlag fra kilden.En stabil og pålidelig storstilet direkte leverandør af råmaterialer bruger polyester af høj kvalitet, træmasse importeret fra Canada og højprisviskose og andre råvarer i henhold til kravene til forskellige produkter.Hvert produktionsled, sæt strenge standarder, og kontroller kvaliteten ved hvert trin.
For at forbedre evnen til bæredygtig drift tager vi "innovationsdrevet" som en langsigtet udviklingsstrategi, etablerer og forbedrer det fysiske og biokemiske eksperimentcenter og opretter virksomhedens teknologiske forskningscenter.
Det har et professionelt kvalitetsinspektionslaboratorium, som kan udføre 21 autoritative test, der dækker næsten alle testelementer af spunlaced materialer, og sikrer, at hvert produkt har gennemgået lag-for-lag polering af detaljer og ydeevne.


Post tid: Mar-15-2023

Efterlad din besked: